Jan 12, 2007, 9:57 AM

Стрелките отброяват ! 

  Poetry
659 0 1

Стрелките отброяват !

Стрелките отброяват времето без теб

И часовника не ме разбира,не ще да спре.

Аз се моля на стихии бъди ти проклет,

Дори и сърцето ми без тебе да умре.

Не ме лъжи ,че ме обичаш,

Нали със друга те видях.

Дори на колене да отричаш,

Вече всичко разбрах.

Не ме лъжи ,че искаш още

Да бъдеш ти със мен,

Щом прегръщал си нощем

Друга в топлия сатен.

Стрелките отброяват,кой ли ще ги спре,

Времето си заминава и с него и ти,

Сърцето ми е на път да умре,

Аз не ти простих ,проклет бъди.

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Проклятието е силен, но деликатен инструмент за поетично приложение. Тук е показано само като емоция, но психологическото му въздействие е с кармична натовареност, което прави тази употреба неприемлива.
    Поздрав!
Random works
: ??:??