Jan 31, 2005, 11:43 AM

Строшете стъклената вяра 

  Poetry
815 0 3

Строшете стъклената вяра

 

През свитък от минали съдби,

обрекъл на лудост сетивата.

През истини нещо кърви

и през далечен миг свободата.

Слушайте онези далечни песни,

прониквайте в смисъла на дара,

изплетете свои тежки мрежи.

Строшете стъклената вяра!

 

През мъдрите легенди крещи,

силата на новите бели светлини.

През сините крилати мълви

и през бели орбити празни.

Заковете с кинжал слепотата...

Променете дните си, без мяра.

Отворете очи към светлината.

Строшете стъклената вяра!

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??