Aug 2, 2012, 8:56 PM

Стръкче цвете 

  Poetry » Other
456 0 0

Стръкче цвете

 

Стръкче цвете за щастие ще взема

и до устни топли ще допра.

Зная, в него ще намеря

много обич, красота.

 

Ще я скрия, ще я пазя,

ще тръгна с нея на далечен път.

Букет от чувства ще открия,

разцъфнал с много цвят.

 

Ще целуна щастието бяло,

ще го взема в мен.

Ще вървя с него

в топлия ми ден.

 

Стръкче цвете ароматно

ще взема в ръка.

Ще закича ръцете си с него,

зная - ще ми носи красота.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??