Feb 26, 2007, 10:05 AM

Студ 

  Poetry
471 0 1
Студ... кое начало е, кое е край?...
Какво апатия е, ами сила?
дали е източник душата,
свободен ум или е бариера?... 

За голотата казват - срам,
разголеният чувства сила,
ненужно лутане в нощта:
звездите вечно са студени.

 Апатия, родена в нищета
и бягство от съзряването-знание
за фалш и суета, безсмислие...
Приел и неприел... завинаги.

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??