Mar 4, 2008, 9:27 AM

Студен 

  Poetry » Love
569 1 2

ЗАЩО СИ ТОЛКОВА СТУДЕН?

НЕ ОЗНАЧАВАМ ЛИ ЗА ТЕБЕ НИЩО?

ЗАЩО НАКАРА МЕ ДА СЪМ ВЪВ ТВОЯ ПЛЕН?

ЗАЩО ОБРЕЧЕ МЕ ДА МИСЛЯ, ЧЕ СИ ВСИЧКО?

КАКВО СЪМ АЗ ЗА ТЕБЕ - РАЗВЛЕЧЕНИЕ?

ИЛИ СЪМ ЛЕК ЗА ТВОЙТА САМОТА?

КАКВО СИ ТИ ЗА МЕНЕ - ОГОРЧЕНИЕ

ИЛИ СИ НАЙ КРАСИВАТА ЗАБЛУДА И ЛЪЖА?

ОБИЧ, ИМА ЛИ ТЕ НА СВЕТА?

ИЛИ СИ МИГ ОТКРАДНАТ? ИЛИ СИ МЕЧТА?

 НЕ ЗНАМ, НО СИГУРНА В ЕДНО СЪМ -

ЧЕ БЕЗ ТЕБ НЕ МОЖЕ МОЯТА ДУША!!!

© Евелина Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??