Студено е навън, а теб те няма,
студено е, а ти не си до мен.
Чакам те във мрака скрит, потаен
и тихичко се молех да се върне
онзи ден.
Студено е във мен,
студено е сърцето в този ден.
За тебе плаче да се върнеш,
да се върнеш ти при мен.
И тихо ще стоя във мрака,
ще те чакам всеки ден.
Сълзи ще падат в тишината,
да се върнеш някой ден.
© МаГи Ст All rights reserved.