Feb 11, 2011, 1:49 PM

Стъклен човек 

  Poetry » Other
591 0 0

                                   На майка ми

 


Плаче небето. Сълзите оставят
в земята дълбоки следи,
локви от мъка прецапвам небрежно,
сухи са мойте очи.

В лицето ми стъклено капки се удрят,
болезнена грешка, сбъркан адрес,
вместо прегръдка съчувствено нежна,
гладка повърхност и рикошет.

© Аманда Лиър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??