Dec 11, 2009, 12:04 PM

Стъклен кръговрат 

  Poetry » Other
562 0 11



Стъклени сълзи

чупят с пукот тишината.

Проблясват в мрака

остроръби стъкълца.

Цвят, току разпъпил,

първи лист отронва

и върху парченцата поляга

разкъсаната му снага.

Неразлята

капка алена застива -

роза се оглежда

в собствената си

сълза.

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??