May 13, 2007, 4:29 PM

Стъклено 

  Poetry
460 0 1
Манекенът зад витрината
си беше легнал за малко.
Гледаше втренчено с 
пластмасовите си очи
как гумени хора се смеят.
Стъклената му сълза проби
кашона на клошаря
пред магазина.
Последният обитател на
жилищната кооперация също
остъкли своята тераса.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??