Jun 13, 2012, 12:04 AM

Стъпка лека 

  Poetry
403 0 0

Стъпка

лека

и дълбока

прави

изворна следа.

И начало е

на нова,

трепетна

пътека.

Радост среща,

среща доброта.

И истории

се раждат,

пълни с хора,

с цветове,

с небе.

И истории

прохождат -

стъпки

в стъпката

са те.

 

 

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??