May 6, 2008, 4:44 PM

Стъпки... 

  Poetry
520 0 4
 

Стъпки...

 

Два силуета

Доближават се...

 

Стъпки...

 

Два погледа

Разминават се...

 

Два погледа

Отминават се...

 

Никой не прониква зад чуждия...

 

Стъпки...

 

Два силуета

Отдалечават се...

 

Самотни...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??