Сутрин
Събудих се рано сутринта и разбрах, че ще пътувам.
А ми си се иска още малко да помързелувам.
И си мисля аз сега в леглото.
За теб, за очите твои, страст излъчващи.
Каращи мъже от камък да не могат да те забравят.
След това представих си твоето лице -
прииска ми се да те сграбчя в мойте ръце.
Разбери, харесвам те, момиче - красива си като есенно кокиче.
А.М.
© Ангел Маринов All rights reserved.