May 2, 2012, 9:43 AM

Сватбен марш 

  Poetry » Humour
1219 0 9

Жужат роднините – пчели!
Мед по реверите им капе.
Воалът булчин шумоли,
кумът във пода удря капа.
Гърми в ушите Менделсон.
На сватба – марш, ех, пуста карма,
наместо валс или шансон...
Затуй ли бракът е казарма!?

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??