Jan 13, 2017, 4:59 PM

Светèна вода 

  Poetry » Other
276 0 0

При все че са
краката на лъжата
къси,

 

Светèна ги
вода... защо ли пак
поръси?!...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??