Dec 27, 2011, 11:20 PM

Свете тихий 

  Poetry
704 0 0

Свете тихий,

грее пламъкът

на твоя зов,

на твоя нов живот.

В теб свети,

в нас изгрява.

Дарява любовта,

дарява.

Гали светостта

и сгрява...

Очи отворени,

сърце открито,

душа, от ангели

повикана...

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??