Oct 23, 2022, 7:25 PM

Светла съдба 

  Poetry » Love
935 1 0

Като цветята си нежна,

толкова за теб мечтая,

съдбата ще е безметежна,

ще бъда аз в рая,

стига теб да имам!

 

Ти си светлата зора,

що в сърцето блести,

не искам твоята пара,

а до мен да бъдеш ти!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??