Jan 2, 2013, 9:10 PM

Светлик 

  Poetry » Other
479 0 0

Отекнаха стъпки сподавени,

уплаха в сърцето премина.

По старите мисли забравени

времето пак ни задмина...

 

Светлика премигваше злобно,

подел свой печален романс,

и въздухът, назе подобно,

беше изпаднал в транс.

 

Но времето нам не прощаваше,

преследваше старите грешки.

Като игра животът минаваше,

избирайки все нас за пешки.

 

Отново отекнаха стъпките,

но сърцето отдавна изчезна.

На времето - вечно по кръпките,

светлика ни бавно залезна...

© Росен Витанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??