Jun 8, 2022, 6:43 AM  

Светлина 

  Poetry
501 0 0

и

мръкна се

и светлина се

пак на мрак натъкна

 

и 

развиделя и 

светлина отново надделя

 

..........................................................

 

и

не изчезва

светлината никога и

се в душесърца загнездва

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??