May 3, 2009, 8:38 PM

Светлина 

  Poetry » Love
642 0 3

Ти си светлината в сивите ми дни.

Огряваш всичко със своето сияние.

В очите ти блестят искри,

запалващи в мен желание.

 

Това желание изгаря ме на клада и

моля те, жесток недей бъди.

Дари ме с малко нежност. Изгаси пожара.

После ако искаш си върви.

 

Но знай, ще чакам да се върнеш скоро.

За да докоснеш с устни моето лице.

И с любовта си ти да ме дариш отново,

защото аз ти давам моето сърце!

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??