Вска вечер бушуват
мислите в мене...
Вълнуват ме,
завихрят се,
изгарят ме...
А мракът
в моята душа...
окован,
далеч от мен
остава...
Родена в битки
и в битките калена,
душата озарена днес лети...
А светлината бавно
се прокрадва,
стопява ледът
от моето сърце...
За пътят на душата
нямам думи,
дори в стих
в песен,
да ги посветя...
Обвити мислите остават
в седефената красота
на лунен блясък
върху бисер...
И светлото в мен
се ражда,
душата днес
блести от светлина.
И светъл лъч -
надеждата прокарва...
Светлина!
Сетлина!
Свтлина!
© Катя All rights reserved.