Feb 18, 2022, 9:34 AM

Светлината… 

  Poetry » Love, Free verse
280 0 0

Светлината…


Виждам светлината в тунела,
макар и понякога да премига,
макар и понякога да е изморена,
като че ли ще потъне в тъмнината.
Но това е миг само на илюзията.
Дори когато слънцето скрие лъчите си,
светлината в Луната ще ме води…
И оглеждам се за светлината в себе си…
Страхът е частица от нашия свят,
но смелостта преодолява страха,
и когато хората обичат се така…
толкова че да забрават всеки страх…
превръщат се в човеци наистина…
превръщат се в живот и дават живот…
превръщат се в море без дъно,
превръщат се в самата любов…

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??