Feb 16, 2009, 1:05 AM

Светло е 

  Poetry
495 0 4
 

Светло е.

Сега

съм празна...

Раните

зарастват

и светът

не ме боли.

Всичко

цветно е,

и някак малко...

Някак

блудкаво... -

а иска ми се

да горчи...

...

Светло е.

Ще трябва

да почакам

още малко...

Но времето,

знам,

бързо се брои...

И аз пак нова

и пречистена

от болка...

Ще посрещна

старите

и неброими

тъмнини...

..............................

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??