Sep 28, 2009, 3:31 PM

Светове 

  Poetry » White poetry
536 0 2

Хаос напорист,

традиции, дълбоко пропаднали

в тюркоазено - синьо,

подземни  води,

тъмни сенки,

прикрити измами...

... бездушни, безчувствени хора,

витаещи

в свят

толериращ лъжи.

 

Неспокойно, напрегнато време,

релефно изпъкнали нрави

в тъмно – зелено,

окосени треви,

преследващи мисли,

пазени тайни...

... страстно привързани, объркани хора,

блуждаещи

в свят

с илюзорни мечти.

 

Кристална красота,

отношения, изчистени до блясък

в цветовете  на дъга,

небесен простор,

птици говорят

не разбиращи думи,

универсален език...

... харесвани, обичащи хора

обречени, да съществуват

в свят, нарисуван

с влюбени дни.

 

© Славка All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??