Nov 30, 2017, 10:57 PM

Светулки... 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
492 2 6

 

Светулки...

 

Когато навън е снежно студено

на снежинките усмихвам се

и в песента се стопля сърцето ми

докато те танцуват в очите ми...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??