Jul 11, 2008, 11:54 AM

Светулки 

  Poetry » Landscape
704 0 11

Красиви звезди

по земята кръжат

и в свое пространство

невинни летят.

Огряват до мене

тиха нощта.

До тях се усмихвам,

щастлива шептя.

Те - малките феи -

проблясват различно

със свойте фенери,

запалили лично.

Светулки танцуват

във вечери летни,

по жътва събуждат се

точици цветни.

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??