Oct 21, 2020, 5:38 PM

Светът 

  Poetry
196 0 1

светът е мъж
уверено забързан
да се срещне с времето
а то
непостоянно
като истинска жена
привидно закъснява

 

светът е мъж
измислил
точната жена
за себе си
и затова
така съдбовно
и почти хипнотизирано
преследва
своята представа

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??