Feb 16, 2011, 8:54 AM

Светът на хората 

  Poetry » Other
411 0 0

Звезден миг, вълшебна магия,

топъл лъч, разкъсваща се душа.

Кървящо сърце, бурна стихия,

топъл дъжд, блян, надежда, огнен свят.

Болезнена борба, изпепеляваща болка,

силен тътен, зееща пропаст,

поглъщащ мрак, сила на духа.

Празни очи, пълни със сълзи.

Приказна усмивка, страстна целувка.

Земен обръч, стягащ вселената на човека

и той потъна в хаоса на своя живот.

Дали ще оцелее и победи,

или ще потъне в дълбоката бездна

на дяволския ад –

изгарящ цялата му душа?

© СИЛВИЯ ИВАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??