Jan 25, 2009, 10:03 PM

Свих гнездо 

  Poetry » Love
685 0 21
 

Разплисках синьото в очите ти -

нали бях топлият, очакван дъжд.

Превърнах във дъга мечтите ти,

изгря над теб най-чаканият лъч.

Косите ти, през смях разроших,

закичих делника ти с аромат.

Изгуках сладичко в сърцето ти

и свих гнездо във твоя свят.

© Здравка Бонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??