Aug 14, 2013, 10:30 PM

Свикнах да ме няма в сърцето ти 

  Poetry » Love
901 0 1

СВИКНАХ ДА МЕ НЯМА В СЪРЦЕТО ТИ

 

Свикнах да ме няма в сърцето ти.

Там празна дупчица от мен стои.

Кажи, не е ли болка?

И не липсвам ли за миг дори?

 

Не съжалявам, че поне за малко

нежен спомен и една сълза

оставих в сърцето ти голямо

да пламти и след смъртта.

 

Празно е и някак си е тъжно,

да не присъствам аз... И ти в моите дни.

И знаеш ли? Сърцето си ти дадох -

Пази го! А в мен дупката ужасно ще кърви.

 

Катя Михайлова

 

© Катя Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно е!Смъртта може да е толкова красива метафора, докосна ме.
Random works
: ??:??