Apr 16, 2021, 12:28 PM

Свободата ти не искам да отнемам 

  Poetry » Love, Phylosophy
699 0 11

 

Ти си в мислите, дори навътре още,

там където то тупти, тупти,

в дните ми и моите нощи -

Да, навсякъде си ти, ти, ти!...

 

Но и знам, че си отделна личност

с своите потребности, неща,

както знам, че също ме Обичаш,

както знам, че също в теб съм, да!

 

Затова не ти отнемам свободата,

а дори от нея те ревнувам...

Но на птица щом отнемеш й крилата

тя не може никога да е щастлива!

 

Искам да си си, каквато си,

само място във сърцето ти да имам,

както в моето такова имаш ти -

Но с вериги теб не искам да обвивам!

 

А сега, сега ме целуни

и към мене доближи прекрасна гръд...

Нека слеем се отново аз и ти

във възбудата на Влюбената плът!...

 

03.12.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??