Mar 26, 2008, 9:25 AM

Свободна птица 

  Poetry
1100 0 1

 

Свободна птица

 

Ах как искам аз да съм птица свободна,

да литна, да литна нависоко да можех.

На прозореца твой да застана,

да ти почукам със човка и да те поздравя,

но уви, аз човек съм и то със два крака.

И не съм се аз родила волна птица,

тъй волна и свободна да бъда като тях .

 

© Марияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??