Dec 8, 2018, 6:00 PM

Своенрав 

  Poetry » Other
381 1 8

Вироглав съм казват всички,

затова се казвам Своенрáв.

Хулят моите привички...

Ясно. Искат да умирам прав.

 

Клюмоглáв да стана искат,

с мен да бършат своя под.

За промяна ме натискат...

Браво!Мислят ме за идиóт.

 

Своенравен, ще остана!

Хич труда не си правете!

Махайте се! Ваш'та ...!

И от днес не ме мислете!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??