Oct 7, 2011, 3:49 PM

Свят 

  Poetry » Other
567 0 2

Свят!

На облаци и сенки.

Свят живот!

Твой, мой, нечий.

Сърце!

Туптене, нежен поглед, огнен допир.

Мисъл!

Безкрайност, хаос, гняв.

Крясък!

Птичи грак. Отлетяло лято. Студ.

Безсъние!

Сън не иде. Нощен мрак и страх.

Истина!

Невярващи очи. Протегнати ръце. Сбогом!

Детски сълзи.

Прегръдка!

Обич!

И Майчина усмивка в утринта.

Свята!

© Елфида Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??