Jan 31, 2017, 6:43 PM

Свят 

  Poetry » Other
272 0 3

Във твоят свят едва ли ще проникна.

Зазидан, полутъмен и суров.

А  пък  сълзите  ми  по тебе все не стихват.

Защо бе толкоз крехка нашата любов?


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??