В свят свободен аз живея,
но търгува свободата,
ако искам да успея,
трябва да платя цената.
Който в стока я превърна,
и парите пусна в Рая,
без дори да се обърна,
по рогата ще позная.
И до днеска му се кланят,
и държавите робуват,
и онези дето мамят,
умовете си слугуват.
© Рот Кив All rights reserved.