Nov 28, 2007, 4:47 PM

Свят мечта 

  Poetry » Other
947 0 2
Бъди моя принц на бял кон,

ела, вземи ме и в свят чудесен отведи ме.

В малка къща сред полето,

де златно слънцето блести

и тревица росна трепти,

близо до поточе, което ромоли,

красиво и чисто като сребърна сълзица.

Дето нежната песен на славея ехти и въздуха трепти

и духът ми свободен лети... лети... лети.

Безвремие... безгрижност... полъх на съвършенство,

Необятност... красота... завладяваща светлина...

Тишина... хармония... чистота.

В мислите ми е тази мечта,

Мечтая си,

а колко трябва -

принц на бял кон и цветя.

Свят, сътворен от мен и моята мечта.

© Ваня Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??