Mar 26, 2017, 8:06 PM

Свързани души 

  Poetry » Love
877 3 3

Connected souls

 И сякаш те познавам цял един живот, 
а всъщност знам за тебе твърде малко...
и сякаш полетът суров ме води към небе необятно
и сякаш в някой друг живот 
живяла съм за този някой,
който познавам само от едно здравей...очи...душа и още малко.
И сякаш търсих себе си чрез теб
белязана с хилядите рани,
в едни очи преплитат се души,
надежди...светове и още малко.
И сякаш познавам се чрез теб...
в някой друг живот навярно
пак вярвала съм в теб като дете
в две очи, душа ... и пламък...
В друг живот навярно...остава още малко.


Я.К

© Yana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??