May 29, 2013, 5:03 AM

Сякаш 

  Poetry » Other
521 0 0

Сякаш те са мракът, а ти си светлината.
Сякаш те са злото, а ти си добрината.
Сякаш те са реалността, а ти си чудесата.
Сякаш ти си истината, а те лъжата.
Сякаш ти си възрастният, а те децата.
Сякаш ти си дъждът, а те просто зората.
Сякаш ти си радостта, а те тъгата.
Сякаш те са безцветни, а ти дъгата.
Сякаш те са слънцето, а ти луната.

© Неразбрана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??