29.05.2013 г., 5:03 ч.

Сякаш 

  Поезия » Друга
514 0 0

Сякаш те са мракът, а ти си светлината.
Сякаш те са злото, а ти си добрината.
Сякаш те са реалността, а ти си чудесата.
Сякаш ти си истината, а те лъжата.
Сякаш ти си възрастният, а те децата.
Сякаш ти си дъждът, а те просто зората.
Сякаш ти си радостта, а те тъгата.
Сякаш те са безцветни, а ти дъгата.
Сякаш те са слънцето, а ти луната.

© Неразбрана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??