May 21, 2009, 10:47 PM

Събирах... 

  Poetry
566 0 12

Събирах в шепите си синева,

а мразя синьото (не знам защо?!)

Крадях от птиците простор

и търсех те, и взирах се да те открия...

 

Събирах в шепите си слънчеви лъчи,

а мразя жълтото(на злобата е знак.)

Крадях от слънчовата жар,

с теб да споделя най-сладките мечти...

 

Събирах в шепите си капки дъжд,

че исках жаждата си с тях да утоля.

Крадях от времето си. (Не! Не ме е страх!)

Дори да изгоря в най-страшния пожар!

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??