Apr 15, 2016, 8:24 PM

Събудете се, дами 

  Poetry » Humour
443 0 2

Колко много жени

спят си самички в леглата,

за себе си търсят мъже, но уви,

с тях  ги не среща съдбата!

 

А мъже покрай тях колкото щеш,

но все им намират кусури,

един прост работник бил, друг ходел пеш,

оценяват ги като истинско жури!

 

Не виждат в тях таз красота,

която се крие в душата,

гледат дали имат скъпа кола

и златна корона на главата!

 

Хей, мили дами, събудете се вече,

отворете широко очички,

за вас няма да дойде принц отдалече

и ще си спите в леглата самички!

 

20-03- 2016 г.             L

© Божидар Божинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??