Nov 1, 2012, 12:31 PM

Събуди се, огнено сърце 

  Poetry » Love
1136 0 1

Събуди се, огнено сърце,

от зовящия ми вой.

Настъпи моят месец.

Изригвам, не се бой.

 

Изгрев съм и също вълк,

горещо кръвожаден.

За теб съвсем човечен,

за вещиците гаден.

 

Винаги съм честен,

на истината посветен.

Ти си повече от свята,

затова съм възхитен.

 

Всичко съм видял.

Добро и зло, химери,

живот и смърт наяве.

Обич в теб намерих.

 

Вярата ни дава сили

да гледаме напред.

Наричам те щастие,

мой пролетен късмет.

 

Пулсът ми е ритъм

постоянно динамичен.

Душата ми е рай

екстазно мелодичен.

 

Най-големият ми плюс –

не се правя на герой.

Прегръщам те с любов,

не спирам да съм твой.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??