Apr 29, 2010, 3:28 PM

Съдба 

  Poetry » Love
975 0 13

Днес ще си намеря детелинки,
специални - с четири листа.
Трепетно за теб ще ги открия
и ще ги нарека - съдба.

Усмихнато тревата ще погаля.
Ще я даря със благослов.
Срамежливо те ще се покажат.
Ще ми намигнат със любов.

Слънчев лъч щастлив ще заиграе.
Ще блеснат  капчици роса.
Листенцата зелени ще признаят,
родила ги е моята молба.

Нежно в дланите ще ги положа.
Живот ще вдъхна от душа.
В подарък своята любов ще сложа.
Да помниш... твоя съм съдба.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??