Mar 30, 2006, 10:27 AM

Съжалявам 

  Poetry
836 1 2

Съжалявам скъпи мой,

съжалявам,че не мога да съм твоя,

заклевам и живота свой,

заклевам и съдбата своя.

Знам,че ме обичаш,

знам,че те боли,

знам,че за теб съм единствена,

но да сме заедно не ме моли!

Аз не мога вече да съм твоя,

не мога и много ме боли,

нямам сили със съдбата да се боря,

нямам сили да слушам хорските лъжи.

Нямам сили и друг да обичам,

ти беше,си и ще бъдеш единствен за моите очи,

аз не мога на друг в такава любов да се вричам,

не мога,защото само теб обичам,разбери!

Но вече всичко свърши,всичко се изпепели,

това беше нашата любов - приказка безкрайна,

любов обрекла ме на хиляди сълзи,

любов болезнена,но и толкова омайна.

Но тръгвай,скъпи и моля те повече не ме търси,

аз никога няма да забравя лика  ти,

никога колкото и да е трудно,разбери!

Не искам вече аз да те наранявам,

не искам да те мъча и да те боли,

аз от твоята любов вечно ше изгарям,

но за всичко друго между нас те моля забрави!

© Моничка Захарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??