Dec 24, 2004, 4:29 AM

Сълза от лед 

  Poetry
1489 0 0
Тъмнина през деня и отново в нощта.
Сипе се снегът като сълза в леда!
Очите уморени, сърцето леденее
и кръвта се спира и всичко умира!
Отново глас...неясен глас.
Отново сълза...черна сълза.
Отново рана с кръв голяма!
Мисъл идва, но си отива!
Отива си и радостта на дете...
Малко дете с нещастно сърце.
Това дете плаче тайничко в нощта
и чака невиждана светлина!
Ще дочака ли детето радостта,
ще дойде ли светлина в нощта?!!!

© Ивайла Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??