Feb 10, 2011, 7:53 PM

Сълзи от празнота 

  Poetry » Love
579 0 0

Кристалните следи от моите сълзи

ще са твоят път към мен в нощта.

Следи, отразяващи страха,

сълзи, пронизващи дори и леда

в най-студените и дребнави души.


Сълзи от празнота.

Сълзи, посветени на греха,

донесъл надежда за светлина,

но бързо погребана...

... след края на нощта!

© Таня Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??