Mar 24, 2009, 2:38 PM

Съм и ще бъда 

  Poetry » Love
755 0 10

 


Вечер, преди да заспиш,
чуй ме
в ромона на тишината,
с поглед
в тъмното ме съблечи,
за да усетиш седефения шепот
на душата.

Безгласно
името ми изречи,
усети
с мисъл как те галя
и в теб гласа ми песенно мълви -
съм и ще бъда само
твоя.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??