Mar 28, 2012, 2:26 PM

Съмнения 

  Poetry » Other
662 0 0

Лудост ли е да раздаваш
усмивки ти на непознати хора?
Наивно ли е да се надяваш,
че тази жена не е като Пандора?
***
Дали ще се окаже новата Далила -
предателка красива и подмолна?
Напразно ли надеждата се е вселила,
за да измами пак душата болна?
***
Дали е искрена и лъчезарна?
Дали е умна, благородна?
Или е измамничка коварна
и за нежността ти е негодна?
***
Мисли и съмнения безкрайни
срещу вяра тъй необоснована...
Дано надеждите така омайни
не са поредната ти тежка рана!

© Максим Антов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??