Стоиш пред мен - няколко крачки и ще те достигна.
Ще те докосна, откога те чакам...
Приближавам се, ти също,
прегръщам те и край!
Ще усетя аромата ти и ти моя.
Времето ще спре и така завинаги.
Аз и ти прегърнати...
Стоя там, в позната стая, а пред мен - тишина.
Изчезна... Но ще те извиквам пак и пак.
Образът ти не ще си отиде от съзнанието ми, но докога така?
Само сън ще е това.
Ела и ми кажи, че огънят и в теб гори.
Не ме оставяй да се мъча сама в тази гробна тишина.
Oще само стъпка ни дели, кажи ми, че го искаш и ти...
Дали?
© Америа All rights reserved.