Apr 24, 2008, 3:15 PM

Сън 

  Poetry » White poetry
702 1 2
 

Сън

Сънувах целувка

кристална и лека,

стапяща, силна,

изгаряща топлина;

Сънувах прегръдка

топла и мека,

безкрайна и нежна

невидима тишина;

Сънувах и още сънувам

как летя в небе без крила.

Пътувах и още пътувам

към теб, а до теб съм била!

© Мариета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??